Description
Uleiul de floarea-soarelui High Oleic poate fi folosit în locul oricărui ulei vegetal sau oricărei grăsimi animale pentru prăjire, sotare, coacere și altele în bucătăriile restaurantelor. Poate fi folosit și în sosurile pentru salată, în locul uleiului de măsline. Uleiul de floarea-soarelui dă o aromă deosebită și o textură fragedă alimentelor prăjite în baie de ulei, păstrând și savoarea originală a preparatelor.
Valori Nutriționale
- Mărimea porției100g
- Cantitate pe porție
- Calorii899
- % Valorea zilnică*
- Grăsimi99.9 g128.08%
- Carbohidrați0 g0%
- FibreFibre g0%
- Proteine1 g2%
- Grăsimi saturate5.3-14 g
- Grăsimi mononesaturate75.1-91.7 g
- Acid Oleicnu mai putín de 75 %
- Grăsimi polinesaturate2.1-17.3 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.